Keston Furniture

За нас.

Изработка на поръчкови мебели, реставрация на училища, детски градини
и сгради с културно-историческа стойност

Нашата следа.

 Прецизно. Стилно. Висококачествено.

Историята.

Идеята за създаване на фирмата се заражда от Великобритания, дългогодишният ни опит в изграждането и реновирането на частни домове, училища, хотели, вериги с топ брандове , офиси и сгради с културно историческа стойност. Ни доведе до семейната идея да пренесем високото качество и иновации в България.

Перфектната идея.

 Вашите идеи могат да се изпълнят в различни вариации, ПДЧ, МДФ,Фурнировани плоскости, масив, метал,стъкло, както и богата палитра от плътни тонове с варианти в мат и гланц. Както и навлизащи тенденции от нови материали.

Къде се случва магията?

 Разполагаме със собствена производствена база в София, кв. Требич оборудвана с високо технологични машини, постоянно внедряване на съвременни технологии и иновации в работният процес, което позволява качествена и прецизна обработка на най- дребния детайл.

Също така разполагаме и с отделна зона за сух монтаж, където клиента може нагледно да види своя проект напълно сглобен преди да бъде транспортиран.

Нашият екип.

Станислав Моллов

Project Manager

Anna Mina

Lead Manager

Intan Sasimo

Onsite Manager

Сертификати.

За Вас клиенти, сме избрали изпълнението от сертифициран с най-висока дърводелска степен придобити във Великобритания, дърводелец.

Оценката на нашите клиенти

Гардеробите ни бяха проектирани по зададени от нас изисквания и дизайнерката ни помогна за вътрешноста както и за идета ни вратите да са като шедьовър , монтажа стана за ден. Фирмата поддържаше връзка с нас през целия процес и бяхме доволни от всичко, в ключително, заварих апартамента си по чист от колкото го оставих, препоръчвам.

Николай Григоров

Изработиха и проектираха моята малка кухня. Наистина останах изключително изненадана подържам я толкова лесно да е чиста. Млади хора с чувство за клиента.

Катя Иванова

От самото начало ми вдигна , много мила жена, обясни ми всико което я попитах, бяхме доволни от дизайна и финала, който бяхме избрали. Господинът и госпожицата, който дойдоха да направят измерванията, бяха много компетентни дадоха ми още идеи. Монтажа беше отличен, момчето се погрижи да покрие мебелите (поради липса на място не можахме да изчистим напълно стаята), за да се предпази от прах, работеше много спретнато и усърдно и накрая не само почисти и изхвърли отпадаците. Много сме доволни от крайния резултат и получените услуги, ще се възползваме за всичко от Вас!

Анди

Чудесни сте…! Грабнахте ме веднага, действам на усет когато избирам нещо за себе си и трудно се доверявам на хора особено такива, които ще са в имота ми! През цялото време имаше кординация, съобразиха се с моя график и монтажа извън работното им време! Момчето ме изуми…! (очаквах типичния монтажник, пушещ, пиещ, не млъкващ) нищо общо..! Влезна предпази ъглите, че тъкмо беше латексирано, покри пода преди да почне, всичко изхвърли в буса си не пред кофите на блока, изчисти вътрешностите на библиотечката все едно не беше идвал!

Славка Димитрова

Нуждаеш се от
нашата помощ?

Най-доброто ниво на изпълнение, чистота и ред на обектите!
Екип от млади талантливи хора, конструктори, дърводелци, шпакловчици.

Call Now Button